ÉLMÉNYTÁBOROK A GRAPHISOFT PARKBAN  
Itt a nyár, és a Tábor Téged Vár!

4
Ha nyáron is szeretnél együtt lenni a barátaiddal, ha nem akarsz unatkozni és még új dolgokkal is szeretnél megismerkedni, akkor a Graphisoft Táborokban a helyed!
2024. nyarán is heti turnusokban induló, változatos tábori programokkal várunk, ha óvodás, vagy alsó tagozatos gyerkőc vagy. Heti turnusokban szervezett táboraink munkanapokon 9-17 óráig tartanak, érkezés 8.30-tól.

Napi háromszori étkezést biztosítunk – igazi gyerek-kedvencekkel! 
Az ebédet a Graphisoft Park területén lévő étteremben fogyasztjuk el.  A reggeli a tábori helyünkön minden nap 9 órakor lesz, az uzsonnaidőben lehet a park területén valahol piknikezünk majd. A nap folyamán az ásványvíz korlátlanul áll a gyerekek rendelkezésére, és a friss gyümölcs- és zöldségtálak is egész nap dézsmálhatók!
 
Az ÉLMÉNYTÁBORI jó hangulatot és az életkornak megfelelő színvonalas, kreatív, és motiváló tevékenységek vezetését képzett, gyakorlattal rendelkező pedagógusaink biztosítják. A kisebbeknek biztosítjuk délutáni pihenést, alvást. Lesz meseolvasás, mesenézés, ugyanúgy mit az oviban.

A nagyobbacska táborozók alvás helyett csendes asztali foglakozás mellett tölthetik a pihenőidőt, társasjátékkal, feladatlapokkal – érdeklődési körüknek megfelelően. Napirendünk szerves része lesz a mozgásos játékok, sportos tevékenységek megszervezése - kihasználva a parkon belüli lehetőségeket. Duna parti séták, akadálypályák, miniolimpiák színesítik a programot, és a környék gyalogosan megközelíthető érdekes látnivalót kínáló pontjaihoz kiruccanásokat tervezünk, fagyizással, piknikkel egybekötve.


 
Időpontok:

I. hét: 2024. július 15-19.
II. hét: 2024. július 22-26.


Részvételi díj 45.000,- Ft/fő/hét
Testvéreknek 40.000,- Ft/fő/hét


További információ és érdeklődés: elmenytabor2023@gmail.com

Tartalmas, szórakoztató időtöltés, hogy a jó tábori élmények még évek múlva is felderengjenek....
 

Találkozzunk!

Bölcsőde: 2049 Diósd, Pillangó u. 3/b.
Óvoda: 2049 Diósd, Homokbánya u. 102.